Dover Heights

 

 

 

 

 

Dover Heights

Our Dover heights project was a complete renovation of the Ground Floor to a beautiful home in Sydney’s Eastern suburbs, it also included a major facelift to the internals of the huge home. The Renovation was heavily texture driven in its finishes. For the main part, the works were executed using the existing footprint with the purpose of giving a more organic flow through the home. The terrace area was added to the home converting the old BBQ area to a fireplace retreat along with the addition of a new pergola structure. Doorway openings were widened to open up a glorious view of Sydney, the wall and floor surfaces converted and the entire external of the house underwent a complete repaint which proved to be a particularly enduring task.

Overall, we are extremely proud of this project as a lot of hard work and planning went in to achieving the calibre of finishes from conception to construction. Everyone involved shared the same consideration of the next trade to come through the job and it is only with this attitude that such quality of work can be achieved.