Seaforth

Seaforth

 

 

The Kitchen boasts a 5m long island bench with a 1.2m cantilevering stone top on one end and a waterfall stone finish on the other. To make this possible we had a steel frame for the bench fabricated and welded into position on site, which combats risk of cracking and deflection.

The Kitchen boasts a 5m long island bench with a 1.2m cantilevering stone top on one end and a waterfall stone finish on the other. To make this possible we had a steel frame for the bench fabricated and welded into position on site, which combats risk of cracking and deflection.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stratti Building Group were engaged to relocate the kitchen to the rear of the house, removing a bathroom and several dividing walls enabling us to create a floor to ceiling view of the backyard and pool house.  Throughout the house the floors were replaced along with the entire laundry and bathroom being completely renovated and the finishes updated throughout. The entire ground floor of this three-story mansion was renovated.

Stratti Building Group were engaged to relocate the kitchen to the rear of the house, removing a bathroom and several dividing walls enabling us to create a floor to ceiling view of the backyard and pool house.  Throughout the house the floors were replaced along with the entire laundry and bathroom being completely renovated and the finishes updated throughout. The entire ground floor of this three-story mansion was renovated.